Det är inte alltid lätt att välja webbhotell. De flesta vet inte exakt vilka tjänster som behövs och vad som passar utifrån just deras behov. Nu har det kommit en ny tjänst som försöker att lösa problemet. Alla som startar ett företag vet antagligen om att det behövs en hemsida och för att kunna ha en hemsida behöver man även ett webbhotell. Ett webbhotell är platsen där hemsidan finns, ett utrymme på internet. Det finns många olika saker att ha koll på när man väljer webbhotell, några kommer vi att diskutera här.

Vad är viktigt att tänka på?

Det finns många aspekter att tänka på och många val att göra inför ditt val av webbhotell. Det billigaste är absolut inte alltid det bästa. Att hitta rätt alternativ i en djungel av olika firmor är inte lätt, speciellt inte för den som inte är helt insatt i ämnet. Behöver du plats för olika bilder och videoklipp eller är det kanske viktigare för just ditt företag att det är en snabb hemsida? Är webbhotellet anpassat för just dina behov? Vad är viktigast för just dig? Fundera över just dina behov och din budget och Jämför webbhotell för att hitta det mest prisvärda!

Vad är viktigast egentligen?

Tänk på supporten och driftsäkerheten! Hur snabb din hemsida än är och hur mycket utrymme du än har är det ingenting värt om sidan ligger nere och du inte får tag på deras support. Även om ett webbhotell verkar uppfyller alla dina krav, är billigt och verkar anpassat efter din sida och dina behov är det fortfarande viktigt att se över deras support. Hitta recensioner och se vad andra användare tycker om just det här webbhotellet. Vad är egentligen bäst? Ett billigt webbhotell där sidan ligger nere under största delen av tiden eller ett lite dyrare alternativ som alltid fungerar?